Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"TRANSFORM" , dé nieuwe haarlijn 2018

Het komende seizoen transformeer je in no time van een natural uitstraling naar een meer excentriekere look. Het geheim? Een supergoed kapsel uit de nieuwe Nederlandse Haarlijn met veel lengteverschillen, waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt. Trendkleuren als mauve en blorange (blond/orange) zorgen voor een hippe touch en slim aangebrachte kleuraccenten zorgen voor een verrassend effect bij een andere styling. Dus: transform yourself! Kijk hier voor de nieuwe TRANSFORM haarlijnen


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.