Hartelijk gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Je haar moet op je trouwdag perfect in orde zijn! Het moet passen bij je persoonlijkheid, bruidsjurk en make-up. Bovendien moet het je haar ook nog eens de gehele dag goed in model blijven. Een bruidskapsel is dus echt het werk van specialisten.

Bij ons bij je aan het juiste adres!

 

Je komt eerst voor een proefkapsel naar onze haarstudio. Dat is op zijn minst 2 weken voor je trouwdag. Zo'n proefsessie is een uitstekende ( generale) repetitie voor je echte trouwdag. We nemen de tijd om te bedenken hoe jouw  kapsel er op jouw huwelijksdag uit gaat zien. Hierdoor weten we ook hoeveel tijd er voor nodig is op de dag zelf.

De kosten bepalen wij op basis van half-uurs tarieven.

 

 

 

 

 

 

Ook voor de perfecte bruidsmake-up staat onze visagiste voor je klaar. Net als het kapsel kunnen wij je make-up ook geruime tijd van te voren adviseren. Voor een optimaal persoonlijke behandeling kunnen  wij starten met tijden in overleg.

 

Jouw trouwdag moet in alle opzichten een hoogtepunt zijn.

Daarom zorgen wij voor je perfecte look!

 

Kom je met 3 gasten die tevens hun haar en/of uiterlijk bij ons laten verzorgen?

Dan krijg je van ons 's-ochtends een uiterst smakelijk ontbijtje aangeboden!

 


 

Het bruidegom-arrangement

Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor de Grote Dag te komen.

 In de week voor de bruiloft zorgen we voor een goedgeknipte coupe .Voorafgaand wordt  de wasbehandeling  gecombineerd  met een 5-minuten wasmassage in onze EXCLUSIEVE shiatsu loungeseat.

 

 

 

Op de trouwdag verwelkomen we de bruidegom graag voor ‘Free Styling’