In Hollywood zweren celebrities alleen nog maar bij haar contouring. Drew Barrymore, Scarlett Joansson en Jessica Alba zijn al voor deze modetrend "made I  the UK" bezweken.

 

Tijd voor verandering! Het is na gezichts contouring, tijd voor de hair contouring: Technieken in je haar die de vorm van het gezicht beter uit laat komen door te spelen met kleuren en lokken effecten. Catwalk modellen, celebrities en BN-ers dragen het al in hun haar.

Wij hebben een aantal dagen deze training in Hoofddorp gevolgd voor deze nieuwe trend in najaar / winter 2015 /2016 rechtstreeks uit Engeland !! Zin in een nieuw kleurtje? Ga voor onze hair contouring voor een prachtige nieuwe look, ook in jou haar !!!!

 

 

  

                            

                                                


 

Voor de eigentijdse vrouw van nu:

 

 

 

 

 

 

Voor de moderne man van Nu!

 

Versterkende haarverzorging voor mannen.

 

Het behoud van het haarvolume is de grootste zorg van mannen; voor 70 % is het zelfs de allergrootste zorg. Heel wat factoren beïnvloeden de dichtheid van het haar en kunnen leiden tot haaruitval. De oplossing om de dichtheid van het haar aanzienlijk te vergroten heet

Systéme Taurine, een technologie die een dubbele werking heeft: het bestrijdt haaruitval en voorkomt hoofdhuidproblemen.

 

 Prijs € 20,65

    Shampoo Densifant (dagelijkse shampoo met vollermakende werking)

Nu  2e fles voor helft van de prijs !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar.......de man wil meer!

LÓreal Professionnel Homme zet een nieuwe trend met Cover 5 dat exclusief voor mannen is ontwikkeld.Het idee? Bij mannen met een grijspercentage tot 50% wordt het haar in de eigen kleur gekleurd zonder dat het helemaal gedekt wordt. Het wordt als een shampoo aan de wastafel toegepast en in slechts 5 minuten wordt het grijze haar verminderd zonder radicale verandering. Effectief, snel, natuurlijk en bovendien.......cool en mannelijk!

 

 

 

                               

  

 

 


 

Total Color:

 

Wij willen graag een stuk meerwaarde aan de klant bieden. Dat elke klant een advies op maat krijgt. Daarom gebruiken wij naast ons kleurspecialisme Total Colors. Een totaalconcept dat speciaal is ontwikkeld voor kappers en visagisten om in korte tijd goed onderbouwd persoonlijk advies te geven op haar en make-up. Dit is een exacte match met onze L'oreal-haarkleurproducten.

 

 

 

Met drie speciaal ontwikkelde sjaals wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren het beste bij de klant passen. Hoe donker of licht je kunt gaan, hoeveel contrast er mogelijk is of dat ton sur ton mooier is. Hoe intensief en diep de kleur kan zijn of juist subtiel of transparant.

 

 

 

De drie optionele kleurenwaaiers met elk 50 kleuren in elke  waaier geven tevens richtlijnen voor kleding én make-up. Het totaalplaatje in kleur op een praktische manier in de hand.

 

 

 

 

Kortom, een totaalconcept met tal van mogelijkheden om onze professionaliteit te laten blijken, creatief te zijn  en om U dus het juiste kleuradvies te geven!                     

 Laat U inspireren!             

 

 

TOTAL COLOR

Kleurenwaaier

“Als sleutelhanger”

Nú €10,00 Aktie

(i.p.v. €12,50)