Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"HAARMODELIJN ‘REMIX’, NAJAAR-WINTER 2021/2022

Ga lekker los en doe je haar in the mix!

We hebben goed nieuws. Want wat je haar betreft zijn er dit najaar absoluut geen beperkingen. Dus je kunt helemaal los gaan!

SWINGENDE LOOKS

Supervrije haircuts, hippe uitdagende kleuren en megaveel textuur: met de nieuwe trendcollectie REMIX kun je komend trendseizoen helemaal in the mix! We hebben inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

VARIATIES OP EEN THEMA

Mooi voorbeeld: je weet dat we vaak eerst scheidingen in je haar kammen voordat we het knippen. Bij REMIX gaan we spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. Zullen we samen kijken wat bij jou past?

WOW-KLEUR

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom hebben we voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. We nodigen je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met een wow-kleur die er na een paar weken weer uit is. We adviseren je graag! Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, we hebben tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

GIVE IT A TRY

De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try!

 neem nu een kijkje in ons "REMIX -najaar 2021/22- modellenboek

of......


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

Je kunt hier ook Coiffure TV bekijken, het TV medium voor kappers 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info