Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"TRIGGER", dé nieuwe zomerlook 2018

Je hebt zin in een complete nieuwe zomerlook die uitdagend, pittig en powerful is! Met krachtige lijnen, gedurfde kleuraccenten en uitgesproken stylingsvariaties. Bereid je alvast voor: het wordt een pittig en spicy seizoen wat de haarmode betreft. Met kapsels die onder meer opvallen door hun lengte, die varieert van halflang tot superkort. Neem alvast een voorproefje:


of neem nu een kijkje in ons "TRIGGER" modellenboek


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android )