Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Inspiratie

"EARTH", dé nieuwe voorjaar zomerlijn 2019

EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon  mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel. De kapsel dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt.

Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten van Haarstudio Niveau  en je zult merken dat je met een minimum toe kunt.

Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er blij mee zijn. 

Met de nieuwe Haarlijn EARTH 

is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Spelen met kleur

Als een ware illusionist speelt je kapper dit najaar met kleur. Transparante tinten worden juist afgewisseld met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Neem de blendingpixeltechniek. Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd. Het effect: lichte haargedeeltes blijken bij een andere styling of beweging donkerder te zijn dan je denkt. En andersom! Hoe cool is dat?

Magic powder

Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders zorgen in deze Haarlijn echt voor wonderen! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet sprayen, that does the trick. Dus… zin in een nieuwe look? Maak snel een afspraak en let your hairstylist do the magic!


Je kunt hier ook Coiffure TV bekijken, het TV medium voor kappers


Modellenboek:  om je goed voor te bereiden

Twijfel je nogal eens als je naar de kapper gaat over hoe jij je haar moet doen? Moet ik het wassen en stijlen of er juist helemaal niets aan doen zodat de kapper ziet hoe mijn haar valt?  Het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je met je haar wilt doen.  Als je een plaatje hebt van een haarkleur of een kapsel, dan kun je dit meenemen naar ons. Dat is een stuk makkelijker dan een kleur of kapsel uitleggen. We  zullen altijd eerst naar je haar kijken om te zien hoe het valt en vervolgens de mogelijkheden met jou bespreken.

Wij nemen de tijd om het kapsel en de kleur met je door te nemen, we geven je advies en zeggen het eerlijk als jouw plan  niet geschikt is voor jouw haar.

Als wij je haar gaan stylen vertellen wij altijd welke producten wij gebruiken. Daarmee kun je het achteraf net zo mooi krijgen als toen je bij ons vandaan kwam. Bovendien zetten wij de kleuren van de haarverf in ons systeem. Dan weten wij bij een volgend bezoek precies welke kleuren  wij de vorige keer gebruikt hebben en kun jij makkelijk aangeven of je dezelfde kleur wilt of juist een donkere of lichtere kleur.

Ook leuk om te downloaden op je telefoon! De Style My Hair app van LÓreal  ( download hem hier voor Iphone en Android)

 neem nu een kijkje in ons "EARTH" modellenboek


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info