Officieel erkend door:
Kérastase  en  L'Oréal  

Kerastase Rituelen Arrangementen

Neem eens de tijd om jezelf heerlijk te laten verzorgen. Geniet daarom bij Haarstudio Niveau van één van de 3 Kérastase Rituelen. Je zult heerlijk tot rust komen!  Het is een magisch moment, een ontspannend plezier. Een haarbad en een verzorger met specifieke massages op je hoofd, subtiele parfums en fijne texturen. Een momentje  van welzijn.

Kies voor één van de volgende Kérastase Rituelen of laat je door ons adviseren:

Relaxing Ritueel

We beginnen met een ontspannend haarbad, onder het genot van een relaxing Siahatsu stoelmassage die ondertussen uw gehele rug aangenaam onder handen neemt. Onder onze handen ondervind je onmiddellijke ontspanning met een frisse kalmerende  haar- en hoofdhuidmassage. Je voelt je ondergedompeld in een wereld van frisheid en welzijn. Dit Relaxing Ritueel duurt 15 minuten.

Intensive Ritueel

Een complete behanding als in het Relaxing Ritueel alleen nu met 2 verzorgers en een duur van 25 minuten. Je haar heeft weer kracht en voelt stevig aan.

Ulitimate Ritueel

Hiervoor wordt een combinatie van verschillende verzorgende producten op maat voor je samengesteld. Onze professionele toepassing zorgt ervoor dat de verzorging optimaal in het haar doordringt en de hoofdhuid volledig hersteld. Ook dit alles gaat gepaard met een rustgevende schouder/rug- massage. De duur is 35 minuten van ongekend genieten.


By the way: óók voor MANNEN


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info